Jobberbjudanden

Konsult med fokus på Sharepoint och Utveckling

Thelin Data AB

Privatägt familjeföretag grundat 1992, som sätter personliga relationer till kunden i fokus, och som strävar efter hög kompetens hos våra medarbetare för att på så sätt möta våra kunders varierande behov av support o stöd inom IT. Företaget består idag av 13 personer i vårt kontor i Lidköping

Företaget växer o vi behöver förstärkning, för att kunna möta våra kunders ökade behov av snabb o kompetent konsulthjälp.

Om positionen 

Till kontoret i Lidköping söker vi Dig som vill jobba som konsult med fokus på SharePoint och programmering inom Microsofts ramverk.

För detta arbete krävs stor social kompetens, samt dokumenterade kunskaper/erfarenhet som IT Tekniker eller konsult inom varierande IT-miljöer. Erfarenhet av att arbeta med Windows Server, Active Directory och SharePoint är ett krav. Har du dessutom erfarenhet av programmering och utveckling på Microsofts plattform är det meriterande.

Den primära arbetsuppgiften kommer vara att utveckla SharePoint hos våra kunder, primärt i Office 365 med SharePoint Online. Då vi är ett litet företag med många strängar på vår lyra, är det viktigt att du också kan tänka dig att assistera kunderna med ”allmän IT” som komplement till det primära arbetet kring SharePoint.

För att trivas hos oss bör Du gilla att jobba självständigt, men även tillsammans med andra.

Som person är Du serviceminded, utåtriktad, duktig på att ta egna initiativ, och tar ansvar för dina uppgifter. Du bör ha viljan att alltid sätta kunden i centrum, därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

För rätt person är detta ett tillfälle till personlig utveckling o goda möjligheter att själv kunna påverka sin arbetssituation. Anställningen är en tillsvidareanställning, som föregås av 6 mån provanställning.

Ansökan via e-post till jobb@thelindata.se

Frågor ang. ovanstående besvaras av Henrik Garpenrud via e-post till henrik.garpenrud@thelindata.se

Välkommen med Din ansökan.

 

Thelin Data AB, Skaragatan 33, 531 33 Lidköping, Tel: 0510-40 28 00, E-post: info@thelindata.se