Försäljning

Vi inriktar oss på försäljning till små och medelstora företag och har under åren samlat de kompetenser som krävs för att leverera de allra flesta mjukvaror och hårdvaror.

Thelin Data kan hjälpa ditt företag att spara pengar genom vår produktkunskap och konkurrenskraftiga priser på såväl mjukvara samt hårdvara.

Vi samarbetar med en rad tillverkare och erbjuder produkter från huvudsakligen Microsoft, Dell, HP, Cisco, Symantec och Lenovo men kan i dem flesta fall tillgodose alla behov av hård och mjukvara från alla tillverkare.

På mjukvarusida kan vi leverera produkter från alla tillverkare men i huvudsak arbetar vi med Microsoft’s produkter då Thelin Data är ett kunskapsföretag med spetskompetens på Microsofts Produkter.

Vi erbjuder Följande Licensiering från Microsoft
OEM
Open License (OLP)
Open Value Subscription (OVS)
Services Provider License Agreement (SPLA)

 

Butik

Då våra kunders behov växer så växer också vårat lager, vi har produkterna med högst åtgång på lager och har som oftast hemma dina produkter inom 24 timmar.

 

Garantier

Thelin Data hjälper dig med kontaktuppgifter för att hantera dina garantiärenden på alla produkter som du köpt av oss.

Det är leverantörens garanti som täcker eventuella fel på dina produkter och dem varierar från tillverkarna, för mer information om garantier för just din produkt vänligen kontakta tillverkaren.

Behöver du hjälp med att hantera ditt garantiärende så kan vi givetvis hjälpa dig med detta också.

Önskar du prisuppgifter eller har du en fråga kring Licensiering?

Kontakta oss på Thelin Data, så hjälper vi dig att hitta rätt produkt för ditt behov.

 

 

tillverkare

 

Thelin Data AB, Skaragatan 33, 531 33 Lidköping, Tel: 0510-40 28 00, E-post: info@thelindata.se