Konsulttjänster

Thelin Data AB erbjuder små och medelstora företag kvalificerade konsulttjänster inom IT med fokus på kvalitet och kunskap. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag att få kontroll över IT-miljön och våra konsulter är alla experter inom olika områden.

 

Vi erbjuder Konsultation inom

  • Infrastruktur
  • Nätverk
  • Datasäkerhet
  • Backup
  • Servrar & Klienter

 

Infrastruktur

Thelin Data AB kan hjälpa er med delar av eller hela er Infrastruktur i egenskap av konsult eller IT/IS Chef för att driva projektet att förnya er miljö.

Vi hjälper er att fastställa och implementera en struktur baserat på era krav på säkerhet, tillgänglighet och flexibilitet.

Med vår långa erfarenhet och produktkunskap så kan vi garantera en effektivisering av er Miljö.

 

Nätverk

Vi arbetar främst med Nätverksproduker från Cisco, Dell & HP och kan hjälper er att bygga ut, förbättra och expandera Ert Nätverk, vi har experter på Cisco Brandväggar och Nätverk.

 

Behöver ni hjälp med att bygga ut Ert trådlösa nätverk eller har frågor om brandväggar?

– Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

 

Datasäkerhet

Detta är ett av våra viktigaste kompetensområden där vi samarbetar med de ledande aktörerna inom olika säkerhetsområden som bland annat Brandväggar från Cisco, Antivirus från Microsoft, Trend Micro & Symantec samt Spamtitan som leverar E-Postfiltrering och Antispam.

Vi har lång erfarenhet inom IT och vet att hotet på er IT-Miljö ständigt förändras vilket gör det än mer viktigt att se över säkerheten och framför allt ha koll på trafiken som strömmar in och ut från arbetsplatsen.

Vi tillhandahåller även lösningar för användarverifiering, kryptering, epostfiltrering och redundanta driftlösningar för era servrar.

 

– Kontakta Thelin Data om du har frågor som rör din Säkerhet.

 

Backup

Thelin Data AB Har certifierade tekniker med expertis inom Microsoft Data Protection manager och Symantec Backup Exec. Vi levererar moderna och högkvalitativa backuplösningar med möjlighet att synkronisera data i realtid samt att hålla versionshistorik i längre perioder än tidigare möjligt, replikering till molnet eller sekundär siteserver eller varför inte både och?

Med Microsoft Data Protection Manager utökas möjligheterna och användarvänligheten vilket också ställer mindre krav på hantering och kortare återläsningstider.

Vi gör säkra backuper Enkelt.

 

– Kontakta oss för ett kostnadsfri backupöversyn så att ni kan vara säkra på er Backup.

 

Servrar & Klienter

Vi har arbetat med Servrar sedan NT 4.0 och känner oss bekväma med att säga att vi Kan Servrar.

Vi levererar skräddarsydda serverlösningar och har ett stort fokus på virtualisering.

Med en Virtuell Windows Server lösning sparar ni både tid och resurser då dagens servrar kan bestyckas med så pass mycket hårdvara som krävs för att köra flera serverinstallationer under samma huv.

Vi är experter på Windows Server och Klustrade lösningar med Microsoft Hyper-V likväl som vi underhåller och uppgraderar äldre Windows Servrar som 2003 och 2008 R2.

 

Om ni behöver hjälp med tunna lösningar eller automatiserad installation av era datorer så kan vi tillhandahålla den kompetens som krävs för att ni skall få en tillförlitlig och effektiv lösning.

Vi ligger alltid i framkant med de senaste Operativsystemen för att ni skall få så bra service som möjligt.

 

Går du i virtualiseringstankar eller skall du rulla ut nytt Operativsystem till era Klienter?

– Ring oss så hjälper vi dig att se över vilken lösning som passar dig.

Thelin Data AB, Skaragatan 33, 531 33 Lidköping, Tel: 0510-40 28 00, E-post: info@thelindata.se