Glädjande nyheter från vår revisor att bokslutet från 2015 visar på ett bra resultat, och vi ser med stor tillförsikt fram emot ett expansivt år. Vi befinner oss just nu i en mycket intressant o rörlig fas av utveckling på Thelin Data, det händer mycket, på flera plan, och då är det bara att åka med. Vi planerar just nu för årets stora händelse för personalen, kick-off och konferens som i år bär av till Washington DC, mycket intressant att inspireras av där borta, samt att vi får lite ny luft under vingarna, så vi orkar flyga ytterligare något högre upp ibland molnen.

När det gäller våra kunder har vi en förhoppning om att kunna arrangera ngt form av ”Happening” i våra nyrenoverade lokaler, och även i samband med detta ett seminarium kring molnbaserade tjänster där utbudet hela tiden ökar, så häng med oss in i ett nytt spännande år på Thelin Data.

Vi passar härmed på att berätta att under vår konferens, har vi stängt kontoret men vi har en jourtelefon som ni kan ringa vid akuta ärenden under följande datum:

  • Fredag den 6/5
  • Måndag den 9/5

Mer info kommer när det närmar sig!

Vi ses!