Infrastruktur

Vi erbjuder helhetsansvar, specialistkunskap eller support.

Thelin Data AB kan hjälpa er med delar av eller hela er Infrastruktur i egenskap av konsult eller IT/IS Chef för att driva projektet att förnya er miljö.

Vi hjälper er att fastställa och implementera en struktur baserat på era krav på säkerhet, tillgänglighet och flexibilitet. Med vår långa erfarenhet och produktkunskap så kan vi garantera en effektivisering av er Miljö.

Nätverk

Trådlöst eller kabel? Vi löser både och!

Vi arbetar främst med Nätverksproduker från Check Point, Cisco, Dell & HP och kan hjälper er att bygga ut, förbättra och expandera Ert Nätverk, vi har experter inom alla olika nätverksområden.

Behöver ni hjälp med att bygga ut Ert trådlösa nätverk eller har frågor om brandväggar?
Hör av er till oss så hjälper ert företag.


Datasäkerhet

Är er företagsdata skyddad?

IT- Säkerhet är ett av våra allra viktigaste fokusområden där vi samarbetar med världsledande leverantörer för att erbjuda ert företags IT-säkerhet i världsklass!

Är ert företag skyddade mot morgondagens hotbild? kontakta oss för att göra en säkerhetskontroll i ert företagsnätverk. Vårt mål är att era anställda som arbetar utanför kontoret skall vara lika skyddade som de som arbetar inom företagets väggar.

Vi har lång erfarenhet inom IT och vet att hotet på er IT-Miljö ständigt förändras vilket gör det än mer viktigt att se över säkerheten och framför allt ha koll på trafiken som strömmar in och ut från arbetsplatsen.

Vi tillhandahåller även lösningar för användarverifiering, kryptering, epostfiltrering och redundanta driftlösningar för era servrar.

Backup

Har ni pålitliga återläsningsrutiner på plats?

Vi levererar moderna och högkvalitativa backuplösningar med möjlighet att synkronisera data i realtid samt att hålla versionshistorik i längre perioder än tidigare möjligt, replikering till molnet eller sekundär siteserver eller varför inte både och?

Med Microsoft Data Protection Manager utökas möjligheterna och användarvänligheten vilket också ställer mindre krav på hantering och kortare återläsningstider.

Vi gör säkra backuper enkelt! och kontakta oss för en kostnadsfri backupöversyn så ni kan känna er trygga med er Backup.


Servrar & Klienter

En virtuell servermiljö sparar miljö, tid och pengar!

Vi har arbetat med Servrar sedan NT 4.0 och känner oss bekväma med att säga att vi kan Servrar.

Vi levererar skräddarsydda serverlösningar och har ett stort fokus på virtualisering.

Med en Virtuell Windows Server lösning sparar ni både tid och resurser då dagens servrar kan bestyckas med så pass mycket hårdvara som krävs för att köra flera serverinstallationer under samma huv.

Vi är experter på Windows Server och Klustrade lösningar med Microsoft Hyper-V likväl som vi underhåller och uppgraderar äldre Windows Servrar som 2003 och 2008 R2.

Om ni behöver hjälp med automatiserad installation av era datorer så kan vi tillhandahålla den kompetens som krävs för att ni skall få en tillförlitlig och effektiv lösning.

Vi ligger alltid i framkant med de senaste Operativsystemen för att ni skall få så bra service som möjligt.

Går du i virtualiseringstankar eller skall du rulla ut nytt Operativsystem till era Klienter? kontakta oss så hjälps vi åt att tillsammans hitta den lösning som tillgodoser er verksamhet på bästa sätt!

Projektledning

Har ni rätt IT kompetens i era projekt?

Vi på Thelin Data kan erbjuda er verksamhet projektledning, kvalitetssäkring eller resurs i projekt på heltid eller vid specifika arbetsinsatser.

Inget är för smått eller för stort och med många års erfarenhet i branschen ser vi till att ni får en så trygg och bra leverans som möjligt.

Många av verksamhetens interna och externa projekt kräver idag IT kompetens och finns det inte i huset så hör av er till oss så hjälper vi er.