Grundades 1992


Vi har lång erfarenhet och vet vad som krävs!


Idag ställs helt andra krav än för 25 år sedan, det vet vi för vi har varit med hela resan till dagens tjänstebaserade IT miljöer. Thelin Data grundades 1992 som ett utbildningsföretag utav Jan-Eric Thelin. Sedan 2009 är hans son Henrik Garpenrud VD för bolaget.

Lokalt starka


Vi är det lilla IT bolaget med den stora kunskapen!


På vårt kontor på Skaragatan 33 i Lidköping har vi samlat Lidköpings vassaste IT-Konsulter kryddat med försäljning av marknadsledande produkter under ett och samma tak. Våra kunder är huvudsakligen i Skaraborg men även globala kunder över hela världen.

Kundanpassat


Kundspecifik IT anpassat till er verksamhet!


Kraven på IT skiljer sig väldigt på olika arbetsplatser, det vet vi genom vår mångåriga erfarenhet. Den ena kundens krav är inte den andra lik, och det ställs olika krav beroende på vilken typ av verksamhet ni arbetar med.

Bred kundflora


Vårt mål är en nära relation oavsett arbetsområde!


Vi har en stor bredd av kunder inom olika verksamhetstyper. För att nämna några har vi kunder inom producerande industrier, försäljning och vårdmottagningar.

Vi växer med er


Vi vill växa tillsammans med er!


Vårt mål är att tillsammans med er utveckla ert företag så vi växer oss starka tillsammans!

Spetskompetens inom IT


Vi utbildar och utökar vår kunskap ständigt!


Dagens krav på IT-miljöer kräver att vi hela tiden håller oss uppdaterade med den senaste kunskapen om teknik och produkter.  Vi vet vikten av att ha bra utbildad personal då vi själva startade som ett utbildningsföretag 1992.

Certifierade konsulter


Microsoft, Check Point, Cisco mfl. vi kan det!


Som bevis på vår kunskap inom Mjukvara, hårdvara och IT -Säkerhet jobbar vi med världsledande leverantörer och certifierar oss kontinuerligt inom den senaste tekniken för att kunna besvara era frågor och implementera den hos er som kund.

Helhetspartner


Konsultation, försäljning eller projektledning!


Vi är er heltäckande partner inom IT. Konsultation på heltidsuppdrag, specialistkunskap, IT-Säkerhet, telefoni eller försäljning. Det är ett urval av de tjänster vi kan erbjuda er som kund.

Utbildningsföretag


Excel, Word eller Office 365!


Vi startade 1992 som ett utbildningsföretag vilket vi kan erbjuda än idag, vi erbjuder utbildningar inom Office, Windows och produkterna inom Office 365.

Dataanalys


Avancerad Dataanalys med Power BI


Vi jobbar med avancerad dataanalys via Power BI för att utveckla och ge er som kund ett bättre verktyg för er beslutsfattning.