Ledig Tjänst: Collaboration Adoption Consultant & Customer Success Manager  

Företaget Thelin Data AB 

Vi är inne i ett expansivt skede och behöver förstärkning till vårt snabbt växande företag. Företagsvärlden har under de senaste åren gjort en stark omställning till molntjänster och vi vill vara spjutspetsen i att förändra den nya digitala strategin för våra företagskunder. Som ett led i detta har vi utvecklat en egen produkt (Sension) för att tillhandahålla en plattform i Office 365 för intranät, projekthanteringledningssystem och avvikelsehantering 

Tjänsten Collaboration Adoption Consultant & Customer Success Manager  Thelin Data 

Vi söker dig som vill jobba som konsult inom digitalisering men också med marknadsföring av oss, våra tjänster och produkter. I denna tjänst kommer du jobba tätt ihop med tre andra kollegor i Thelin Datas utvecklingsteam.  

För detta arbete krävs att du är social, utåtriktad och har en stor social kompetens. Du behöver ha egenskaper för att jobba självständigt men också vara bra på att samarbeta inom ditt team. Du måste vara modig och inte rädd för att misslyckas. 

Vi ser gärna att du har läst på högskola, kanske med inriktning på marknadsföring. Vi ser också gärna att du har arbetet inom service (t.ex. restaurangbranschen eller som konsult) och älskar att träffa & hjälpa människor, samtidigt som det är viktigt att du har ett starkt intresse av IT. 

Du bör ha tidigare erfarenheter av att använda molntjänster, t.ex. Office 365 eller Google Cloud. Du bör också ha goda kunskaper inom digital marknadsföring. Du får gärna ha erfarenhet av men framförallt vilja utveckla dina kunskaper inom verksamhetsutveckling, effektivisering & Informationsstyrning med hjälp av moderna molntjänster från Microsoft.  

Arbetar du idag eller har tidigare arbetat med digitalisering eller marknadsföring är det meriterande. 

Som person är du serviceminded, duktig på att ta egna initiativ, tar ansvar för dina uppgifter och anser att det är viktigt att du kan planera din egen dagdärför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. 

Din roll 

Då denna tjänst inte kräver tidigare erfarenhet av att arbeta som digitaliseringskonsult ser vi att du växer in I följande roller och arbetsuppgifter 

Digitalisering 

 • Omsätta verksamhetskrav till effektiva och moderna arbetssätt med hjälp av Office 365 (Teams, SharePoint, Onedrive, Power Platform etc)  
 • Implementerar tekniska lösningar åt kund baserat på Office 365 
 • Implementera vår egna produkt Sension åt kund.  
 • Projektleda digitaliseringsprojekt  

Marknadsföring 

 • Ansvara för digital marknadsföring av Thelin Data och våra tjänster & produkter. 
 • Representera Thelin Data I olika företagsnätverk och sociala sammanhang 

För rätt person är detta ett tillfälle till personlig utveckling och goda möjligheter att själv kunna påverka sin arbetssituation. Flytande svenska, god engelska, körkort och egen bil är ett krav. 

Praktisk information 

Anställningen är en tillsvidareanställning, som föregås av 6 månader provanställning. Ansökan via formuläret nedan.  

Har du frågor om tjänsten? Kontakta VD Henrik Garpenrud via e-post till henrik.garpenrud@thelindata.se 

Välkommen med din ansökan. 

  Ladda upp CV/Personligt brev
  Ctrl-klick för flera filer

  [honeypot fax id:fax]