Ledig Tjänst: Cloud Infrastructure Consultant

Företaget Thelin Data AB

Vi är inne i ett mycket expansivt skede och behöver förstärkning till vårt snabbt växande företag. Företagsvärlden har under de senaste åren gjort en stark omställning till molntjänster och vi vill vara spjutspetsen i att leda våra kunder in i en helt molnbaserad IT-infrastruktur. Thelin Data består idag av 20 medarbetare och finns representerade med kontor i Lidköping och Falköping.

Tjänsten Cloud Infrastructure Consultant på Thelin Data

Vi söker dig som vill jobba som teknisk konsult med Microsofts molntjänster Microsoft 365 och Azure. I denna tjänst kommer du jobba tätt ihop med fem andra kollegor i Thelin Datas projekt & presale team. Tjänsten innefattar presale, design, projektledning men framför allt tekniska implementationer av de modernaste teknikerna som finns på marknaden. Microsoft är vår absolut tightaste partner, de leder marknaden och vi följer dem in i framtiden.

För detta arbete krävs att du är social, utåtriktad och har en bra social kompetens. Du behöver ha egenskaper för att jobba självständigt men också vara bra på att samarbeta inom ditt team. Du måste vara modig  och inte rädd för att misslyckas. Allt detta är viktiga egenskaper i rollen som IT-konsult på Thelin Data. Att du älskar ny teknik ser vi som en självklarhet.

Vi ser gärna att du har läst på högskola med anknytning till IT. Vi ser också gärna att du har arbetat inom service (t.ex. restaurangbranschen eller som konsult) och älskar att träffa & hjälpa människor, samtidigt som det såklart är viktigt att du har ett starkt intresse av IT.

Har du tidigare arbetat som IT-konsult eller IT-tekniker är det meriterande.

De förkunskaper som vi värdesätter är:

 • Design, implementation och felsökning av lösningar baserat på:
  • Nätverksprodukter (Switchar, Routrar, Brandväggar)
  • Active Directory
  • Windows Server
  • Microsoft 365
  • Azure Active Directory
  • Microsoft Endpoint Manager (Intune)
  • Azure IaaS

Som person är du serviceminded, duktig på att ta egna initiativ, tar ansvar för dina uppgifter och anser att det är viktigt att du kan planera din egen dag, därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Din roll

Det är inte ett krav att du jobbat som IT-konsult tidigare, men vi ser att du arbetat eller studerat ovan nämnda tekniker och känner dig bekväm i att växa in i en roll som innehåller följande arbetsuppgifter:

 • Agera presale-tekniker för att föreslå tekniska lösningar åt kund
 • Agera arkitekt i designfasen där de tekniska förutsättningarna och detaljerna i molnlösningar tas fram.
 • Implementera tekniska lösningar åt kund baserat på Microsoft 365
 • Implementera tekniska lösningar åt kund baserat på Azure
 • Projektledning

För rätt person är detta ett tillfälle till personlig utveckling och goda möjligheter att själv kunna påverka sin arbetssituation. Flytande svenska, god engelska, körkort och egen bil är ett krav.

Praktisk information

Anställningen är en tillsvidareanställning, som föregås av 6 månader provanställning. Ansökan via formuläret nedan.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta VD Henrik Garpenrud via e-post till henrik.garpenrud@thelindata.se

Välkommen med din ansökan.

  Ladda upp CV/Personligt brev
  Ctrl-klick för flera filer

  [honeypot fax id:fax]