Vi inriktar oss på försäljning till små och medelstora företag och har under åren samlat den kompetens som krävs för att leverera de allra flesta mjuk- och hårdvaror. Vi kan hjälpa ert företag att spara både tid och pengar genom vår produktkunskap. Vi har dessutom konkurrenskraftiga priser på så väl mjukvara som hårdvara.

För att öka vår kunskap kring de produkter vi erbjuder har vi valt att samarbeta med några utvalda världsledande leverantörer. Vi samarbetar med bland annat AvePoint, Check Point, Cisco, Contour, Dell, HP, Lenovo, Microsoft och Ubiquiti. Är ert företag intresserade av hård- eller mjukvara från andra leverantörer, kan vi i de allra flesta fall tillgodose även detta.

Butik

När ert behov som kund växer, så växer också vårt lager. Vi har de produkter med högst åtgång på vårt lager, och har allt som oftast era beställda produkter i lager inom 24 timmar.

Önskar ni prisuppgift på en specifik hårdvara eller en kundanpassad lösning? Kontakta oss, så hjälper vi till att hitta rätt produkter för just er.

På mjukvarusidan kan vi leverera produkter från alla tillverkare, men som certifierad Microsoft-partner arbetar vi i huvudsak med, och har spetskompetens kring, Microsofts produkter.

Vi kan leverera mjukvara och licenser i många olika licensformer, eller som tjänst. Vi anpassar lösningen utefter vad som passar ert företag allra bäst.

Garantier

Vi hjälper er med kontaktuppgifter för att hantera era garantiärenden på alla produkter som ni köpt av oss. Det är leverantörens garanti som täcker eventuella fel, och garantierna varierar från tillverkare till tillverkare. Skulle ni behöva stöttning i ett garantiärende hjälper vi givetvis till.