Vi inriktar oss på försäljning till små och medelstora företag och har under åren samlat de kompetenser som krävs för att leverera de allra flesta mjukvaror och hårdvaror.

Thelin Data kan hjälpa ert företag att spara tid och pengar genom vår produktkunskap och konkurrenskraftiga priser på såväl mjukvara samt hårdvara.

För att öka vår kunskap kring våra produkter har vi valt att samarbeta med några få ledande leverantörer istället för en massa olika. Vi samarbetar i huvudsak med Microsoft, Dell, HP, Check Point, Cisco, Symantec och Lenovo men kan i de flesta fall tillgodose alla typer av behov på hård och mjukvara från alla tillverkare.

Butik

När ert behov som kund växer, så växer också vårat lager. Vi har de produkter med högst åtgång på lager och har allt som oftast hemma beställda produkter inom 24 timmar.

Önskar ni prisuppgift på en specifik hårdvara eller en kundanpassad lösning?

Kontakta oss på Thelin Data, så hjälper vi dig att hitta rätt produkter för ert behov.

På mjukvarusida kan vi leverera produkter från alla tillverkare men i huvudsak arbetar vi med Microsofts produkter då Thelin Data är cerifierad partner med spetskompetens på Microsofts Produkter.

Vi kan leverera mjukvara och licenser som tjänst eller på en rad olika licensformer, helt enkelt det som passar ert företag bäst.

Garantier

Thelin Data hjälper er med kontaktuppgifter för att hantera dina garantiärenden på alla produkter som du köpt av oss.

Det är leverantörens garanti som täcker eventuella fel och de varierar för olika tillverkare, men behöver ni stöttning i ert garantiärende så kan vi givetvis hjälpa er med detta också.