Vi är inne i ett expansivt skede och behöver förstärkning för att kunna möta våra kunders ökade behov av snabb och kompetent service.

Vi söker dig som vill jobba som konsult i vår projekt och presaleavdelning ute hos våra företagskunder.

För detta arbete krävs stor social kompetens, samt dokumenterade kunskaper och erfarenhet inom IT branschen i varierande IT-miljöer. Erfarenhet av att arbeta i projekt med Windows Server, Active Directory, Nätverk och Office 365 är ett krav. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med Azure, SharePoint, System Center, Teams, Brandväggar, och virtualisering är detta meriterande.

För att trivas hos oss bör du gilla att jobba självständigt, men även tillsammans med andra.

Som person är du serviceminded, utåtriktad, duktig på att ta egna initiativ, och tar ansvar för dina uppgifter. Du har jobbat eller drivit projekt tidigare och du bör ha viljan att alltid sätta kunden i centrum, därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

För rätt person är detta ett tillfälle till personlig utveckling och goda möjligheter att själv kunna påverka sin arbetssituation. Flytande svenska, god engelska, körkort och egen bil är ett krav.

Anställningen är en tillsvidareanställning, som föregås av 6 månader provanställning. Ansökan via e-post till jobb@thelindata.se

Har du frågor kom in och ta en kaffe med oss eller kontakta VD Henrik Garpenrud via e-post till henrik.garpenrud@thelindata.se

Välkommen med din ansökan.